top of page

ACCUEIL

EEN BEKWAME
CHAUFFEUR

NODIG

Al bijna 36 jaar organiseert Inter Chauffeur Services repatriëringen van voertuigen met of zonder passagiers.

 

Onze professionele chauffeurs zullen altijd voorzichtig en hoffelijk rijden met de auto's die ons toevertrouwd worden.

ONZE

DIENSTEN

mission_fr
VERPLICHTING 

 

Naast het besturen van het voertuig onder de beste omstandigheden qua comfort en veiligheid, bestaat onze opdracht er ook in om de vervoerde families persoonlijk te begeleiden.
Voor de beroepsklanten (bedrijven, automobielclubs, alarmcentrales) wordt rekening gehouden met het specifieke lastenboek van de opdrachtgever naar zijn klanten toe.

INTERVENTIEGEBIED

 

Overal in Europa en in de landen vermeld op de internationale verzekeringsbrief (groene verzekeringskaart)

CHAUFFEURS

 

Onze 70 chauffeurs zijn allen aangeworven volgens bijzonder strikte selectiecriteria en hebben ieder een lange wegervaring. Zij krijgen een doelgerichte opleiding en zijn verspreid over 49 vertrekpunten in Frankrijk en ook in Brussel.

WELKE VOERTUIGEN

 

Voertuigen met een MTM van minder dan 3,5 ton (rijbewijs B of EB) : gewone auto, monovolume, terreinauto, directievoertuig, luxe-auto, oldtimer, bestelwagen, huurauto, mobilhome, auto's met aanhangwagen (caravan, gewone aanhangwagen), van, enz.
Nieuw ! Voertuigen met een MTM van meer dan 3,5 ton : mobilhome waarvoor een rijbewijs C noodzakelijk is.

Qualite-fr

KWALITEIT EN VEILIGHEID

KWALITEITSPOLITIEK

Inter Chauffeur Services is de eerste maatschappij in deze sector om een kwaliteitspolitiek te voeren. 
Zij werd hiervoor in 1997 ISO 9002 gecertifieerd.

De kwaliteitspolitiek van Inter Chauffeur Services behelst het volgende :

  • het opstellen van procedures om de vervoersaanvragen te behandelen, teneinde de klant te helpen in het vinden van de meest aangewezen oplossing voor het gestelde probleem

  • het behandelen van de aanvragen conform de werkschema's van de klanten

  • het organiseren van een efficiënt en klantvriendelijk telefoonsysteem

  • het inzetten van polyvalente ploegen met kennis van het geheel van activiteiten en taken van het bedrijf

  • het inzetten van gespecialiseerde ploegen waarvan de ervaring, de bekwaamheid en de motivatie onmisbaar zijn voor het goed verloop van de opdrachten

  • het inrichten van een intern managementsysteem die de noden van de klanten (professionele of particulieren) centraal stelt

  • het opstellen en gebruiken van een gedragsreferentiekader ontwikkeld door Inter Chauffeur Services

VERKEERSPREVENTIE

Het beheersen van verkeersrisico's is een grote inzet bij Inter Chauffeur Services.

Van bij zijn aanwerving, leert iedere nieuwe chauffeur onze "rij-filosofie". Milieuvriendelijk rijden wordt dagelijks toegepast op basis van de "rij-referentiegids" eigen aan Inter Chauffeur Services. Deze is gebaseerd op anticipatie en bezinning met als resultaat een kalm en perfect rustgevend rijggedrag voor de medereizigers.

De operatoren in de centrale helpen ook mee om dit doel te bereiken: voor iedere opdracht wordt rekening gehouden met de rijtijden, de af te leggen afstand, de staat van de wegen en alle andere veiligheidsfactoren.

ONZE MIDDELEN

CHAUFFEURS

Inter Chauffeur Service werft enkel beroepschauffeurs aan voor het vervoer op lange afstanden bewezen door een internationale ervaring. Meestal meertalig, zijn ze hoffelijk en met een uitstekend voorkomen.

Na hun aanwerving op basis van onze eigen specifieke testen, krijgen ze een interne opleiding over onze werkmethodes, dilwijls vervolledigd door een cursus die door gespecialiseerde organisaties wordt verstreken in het kader van het voorkomen van het wegrisico. Inter Chauffeurs Services werkt samen met eXpression 30 in het kader van de ontwikkeling van het plan voor het voorkomen van het wegrisico. Onze chauffeurs zijn tevens beschikbaarde gedurende het week end en de schoolvakantie's en beantwoorden aan een speciefiek profiel.

LOGISTIEK EN ADMINISTRATIE

Onze centrale is 24/ 7 bereikbaar. Wij organiseren de repatriëring van elk soort voertuig waarvan het maximaal toegestane totaalgewicht minder dan 3,5t is (B of BE rijbewijs): sedan, MPV, 4X4, luxe auto, oldtimer, bestel auto, camper (inclusief met C rijbewijs), voertuig met aanhanger (caravan, aanhang wagen), van…

moyens-fr

CONTACT

INTER

CHAUFFEUR

SERVICES

ONS ADRES

24 avenue du Prado
BP 80111
13442 Marseille Cedex 06

France

Tel : +33 (0)4 88 66 54 01
Fax : +33 (0)4 88 66 54 03

E-mailcontact@interchauffeurservices.com

 

Klik hier om ons te vinden

Voor meer informatie en/of reserveringen graag het onderstaande contactformulier invullen

Your information request has been sent.

contact-fr
bottom of page